Level-Up Scan - LLO scan voor MKBers

/ 28 juli 2023

In het kader van de regionale SLIM-regeling heeft MKB Rijnmond een aanpak gemaakt voor MKB-ondernemers om praktisch aan de slag te gaan met Leven Lang Ontwikkelen (LLO). De naam van het programma voor LLO is Level UP Rijnmond. MKB-ondernemers zijn betrokken bij dit traject en leveren input.

Je kunt starten met een korte scan (enkele minuten werk), waarbij je kunt kiezen voor de voor jou van toepassing zijnde sector. De uitkomst van de scan geeft een eerste richting waar je je als ondernemer op kunt richten bij Leven Lang Ontwikkelen.

De website voor Level UP is ondergebracht op de website van het Leerwerkloket Rijnmond, onder de kop werkgevers. Zie: https://rijnmond.leerwerkloket.nl/llo-level-up. Hier vind je praktische tips, instrumenten, formulieren (deze formulieren zijn allemaal als Word documenten te downloaden) om te starten of verder te gaan met Leven Lang Ontwikkelen. Ook is er een advies voor communicatie over LLO in de organisatie, om de mensen goed te betrekken. Financieringsmogelijkheden staan ook vermeld. 

 

Level-Up Scan - LLO scan voor MKBers

Partners