De Riverboard is actief, juist nu!

De Riverboard / 03 mei 2020

De riverboard blijft actief, juist nu!
Foto:Sofie Meerhof

De wereld is door het Coronavirus vrijwel tot stilstand gekomen en de economische impact is enorm. We blijken heel kwetsbaar te zijn. De Riverboard gaat een enquête uitsturen op 14 april om twee redenen. De impact meten van het Coronavirus op onze partners en het peilen van de scholingsbehoefte. De beide thema’s hebben ogenschijnlijk weinig met elkaar van doen, maar vanuit de crisis komt de roep naar boven om veerkrachtiger te worden en beter opgeleide medewerkers kunnen daar aanzienlijk aan bijdragen.

De directe aanleiding voor het thema opleiden is het beschikbaar komen van de SLIM subsidie, waar MKB-ondernemers gebruik van kunnen maken om hun medewerkers meer scholing te bieden (www.slimregeling.nl). De Riverboard wil ‘samen leren’ aanmoedigen en beoogt daarom om samen met een aantal ondernemers uit het Waterweggebied deze subsidie aan te vragen.Hou deze mailing dus in de gaten!Juist nu is het verstandig om te investeren in de weerbaarheid van uw onderneming. (Lees meer over dit initiatief op de volgende pagina.)

Dit wordt de tweede enquête die wij bij ons online panel gaan uitzetten. Wilt u voortaan ook meedenken? Meld u aan als panellid bij Arjen van Klink (Hogeschool Rotterdam): h.a.van.klink@hr.nl

De Riverboard is actief, juist nu!

Partners