Bijeenkomsten Maatschappij

/ 12 juni 2021

De Maatschappij organieer inspirerende bijeenkomsten over actuele thema's. Vanaf juli ordt er weer fysiek bijeen gekomen, maar online aansluiten blijft mogelijk.

Op 16 juni spreekt Arnold Mulder van ABNAMRO over de energietransitie

Online - 16.30 - 17.30

De energietransitie is zonder enige twijfel de grootste uitdaging waar Nederland, Europa en de wereld mee geconfronteerd wordt. Geen dag gaat in het nieuws voorbij over kleine stappen en innovaties maar ook grote in het oog lopende zaken zoals het recentelijke rechtbankvonnis inzake de ontoereikende Co2-reducties van Shell en de opdracht voor een concreter plan ter zake. 

Meningen en feiten lopen, zoals dat gaat met complexe onderwerpen, door elkaar heen. Hoogste tijd om wat orde in de chaos te scheppen en iemand aan het woord te laten die er flink voor heeft doorgestudeerd en er zijn werk van heeft gemaakt.
Arnold Mulder is binnen Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de Sector Energie. Een sector die in het middelpunt staat van de energietransitie die steeds meer in het middelpunt staat en vaart begint te krijgen. De spelregels veranderen voortdurend en daarmee is deze sector ook buitengewoon dynamisch.

Arnold gaat stevige uitspraken niet uit de weg. Wat hem betreft is het tijd voor “groot bier” in de energietransitie en moeten milieubelastingen niet langer als wisselgeld in de overheidsfinanciën worden ingezet. Kortom, u bent van harte welkom om een uurtje uw horizon te verbreden en uw blik op de toekomst van een duurzaam perspectief te voorzien.

Inschrijven voor Schenk Groot Bier in de Energietransitie

https://de-maatschappij.nl/evenement/weergeven/schenk-groot-bier-in-de-energietransitie-2

En alsvast een vooraankondiging: op 22 juli spreekt Alexander Pechtold (LIVE!)

Bijeenkomsten Maatschappij

Partners